Nabeschouwing Quintanar del Rey - Sporting Gijón (1-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Quintanar del Rey het woensdag 16 december 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad Deportiva Andrés Iniesta in Albacete.

Via de Quintanar del Rey - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Quintanar del Rey - Sporting Gijón (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Quintanar del Rey en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Canada, waarmee Quintanar del Rey met 1-0 de leiding nam. Sporting Gijón kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Cumic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette B. Lopez zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Gijón de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut moest Quintanar del Rey verder met een man minder, nadat F. Belmonte een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Sporting Gijón een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Quintanar del Rey - Sporting Gijón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Quintanar del Rey - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Quintanar del Rey Gele kaart voor R. Saiz Quintanar del Rey
31' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor M. Valiente Sporting Gijón
34' Gele kaart Quintanar del Rey Gele kaart voor R. Canada Quintanar del Rey
41' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor P. Garcia Sporting Gijón
47' Doelpunt Quintanar del Rey Doelpunt R. Canada Quintanar del Rey 1-0
51' Gele kaart Quintanar del Rey Gele kaart voor F. Belmonte Quintanar del Rey
60' Wissel Sporting Gijón Wissel S. Garcia voor P. Garcia Sporting Gijón
60' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Gragera voor J. Fuego Sporting Gijón
61' Wissel Quintanar del Rey Wissel S. Serrano voor M. Recuenco Quintanar del Rey
63' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt N. Cumic Sporting Gijón 1-1
68' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor J. Gragera Sporting Gijón
69' Gele kaart Quintanar del Rey Gele kaart voor L. Verdu Quintanar del Rey
70' Wissel Sporting Gijón Wissel P. S. Lopez voor M. Valiente Sporting Gijón
71' Wissel Quintanar del Rey Wissel C. Sanjuan voor L. Verdu Quintanar del Rey
71' Wissel Quintanar del Rey Wissel M. Ruiz voor A. Castro Quintanar del Rey
80' Wissel Sporting Gijón Wissel A. Garcia voor N. Cumic Sporting Gijón
80' Wissel Sporting Gijón Wissel N. Manzambi voor P. Perez Sporting Gijón
85' Wissel Quintanar del Rey Wissel E. Jimenez voor R. Saiz Quintanar del Rey
85' Gele kaart Quintanar del Rey Gele kaart voor F. Ferri Quintanar del Rey
90' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt B. Lopez Sporting Gijón 1-2
94' Tweede gele kaart Quintanar del Rey Tweede gele kaart voor F. Belmonte Quintanar del Rey
Video hoogtepunten en samenvatting Quintanar del Rey - Sporting Gijón
Opstellingen Quintanar del Rey - Sporting Gijón
Voorbeschouwing Quintanar del Rey - Sporting Gijón

Quintanar del Rey en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Quintanar del Rey en Sporting Gijón elkaar treffen in de Copa Del Rey.