Nabeschouwing Rayo Majadahonda - Yeclano (1-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 19:30 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Rayo Majadahonda het woensdag 16 december 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Yeclano. De wedstrijd wordt gespeeld in Miniestadio Cerro del Espino in Majadahonda.

Via de Rayo Majadahonda - Yeclano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Majadahonda - Yeclano (1-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Rayo Majadahonda en Yeclano is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Alemán Pérez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Yeclano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Yeclano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Javi Saura, waarmee Yeclano met 0-1 de leiding nam. Rayo Majadahonda kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Núñez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut moest Rayo Majadahonda verder met een man minder nadat Borja González een rode kaart had gekregen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Álex Vaquero namens Yeclano in de 121e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Alexandre Alemán Pérez af en was het Yeclano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Rayo Majadahonda - Yeclano 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Majadahonda - Yeclano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Yeclano Wissel Carlos Felipe voor Marcos Álvarez Yeclano
51' Wissel Yeclano Wissel Christian Perales voor Víctor Fenoll Yeclano
60' Doelpunt Yeclano Doelpunt Javi Saura Yeclano 0-1
64' Doelpunt Rayo Majadahonda Doelpunt F. Núñez met assist van Borja González Rayo Majadahonda 1-1
68' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Pitu voor F. Núñez Rayo Majadahonda
68' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Carlitos voor O. Abou Rayo Majadahonda
72' Wissel Yeclano Wissel Álex Vaquero voor Javi Saura Yeclano
72' Wissel Yeclano Wissel Fran Martínez voor Chino Yeclano
81' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Philip Osei voor Julio Rico Rayo Majadahonda
83' Rode kaart Rayo Majadahonda Rode kaart voor Borja González Rayo Majadahonda
87' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor Ayoze Placeres Yeclano
93' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Néstor Susaeta voor Raúl Sánchez Rayo Majadahonda
94' Wissel Yeclano Wissel Tonete voor K. Aboubakar Yeclano
98' Gele kaart Rayo Majadahonda Gele kaart voor Laerte Polydoro Rayo Majadahonda
105' Wissel Rayo Majadahonda Wissel Jesús Bernal voor Brando Rayo Majadahonda
105' Wissel Yeclano Wissel Gaston Alonso voor Carlos Selfa Yeclano
121' Doelpunt Yeclano Doelpunt Álex Vaquero met assist van Alberto Oca Yeclano 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Rayo Majadahonda - Yeclano
Opstellingen Rayo Majadahonda - Yeclano
Voorbeschouwing Rayo Majadahonda - Yeclano

Rayo Majadahonda en Yeclano spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Alemán Pérez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Majadahonda en Yeclano elkaar treffen in de Copa Del Rey.