Nabeschouwing San Juan - Granada (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt San Juan het donderdag 17 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio San Juan in Pamplona.

Via de San Juan - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Juan - Granada (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen San Juan en Granada is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-2 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Kenedy. Granada vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Molina op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Granada.

LIVE San Juan - Granada 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Juan - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Granada Doelpunt Kenedy met assist van J. Molina Granada 0-1
25' Wissel San Juan Wissel A. Dufur voor J. Foncillas San Juan
26' Doelpunt Granada Doelpunt J. Molina met assist van A. Aranda Granada 0-2
46' Gele kaart Granada Gele kaart voor N. Perez Granada
46' Wissel San Juan Wissel P. Palacios voor E. Ezcurra San Juan
64' Wissel San Juan Wissel M. Arbeloa voor A. Zabaleta San Juan
64' Wissel San Juan Wissel A. Irigoyen voor A. Iriguibel San Juan
64' Wissel Granada Wissel I. Ruiz voor A. Aranda Granada
64' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor Kenedy Granada
78' Wissel San Juan Wissel J. Salinas voor I. Ezcurra San Juan
79' Wissel Granada Wissel Sergio Barcia voor P. Sanchez Granada
Video hoogtepunten en samenvatting San Juan - Granada
Opstellingen San Juan - Granada
De opstellingen van San Juan en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Juan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing San Juan - Granada

San Juan en Granada spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat San Juan en Granada elkaar treffen in de Copa Del Rey.