Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Betis (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Zondag 17 januari 2021 - 16:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Sporting Gijón het zondag 17 januari 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Molinón in Gijón.

Via de Sporting Gijón - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Real Betis (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Sporting Gijón en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Valiente in de 21e minuut, waardoor Sporting Gijón met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 28e minuut voor dat Real Betis via S. Canales op 0-1 kwam te staan. In de 31e werd de voorsprong voor Real Betis verdubbeld dankzij een doelpunt van Rodri.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Real Betis.

LIVE Sporting Gijón - Real Betis 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Sporting Gijón Rode kaart voor M. Valiente Sporting Gijón
23' Wissel Sporting Gijón Wissel B. Lopez voor C. Carmona Sporting Gijón
28' Penalty Real Betis Penalty S. Canales Real Betis 0-1
31' Doelpunt Real Betis Doelpunt Rodri met assist van Juanmi Real Betis 0-2
31' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor U. Djurdjevic Sporting Gijón
36' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor B. Lopez Sporting Gijón
46' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor S. Canales Real Betis
53' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Rodri Real Betis
69' Wissel Sporting Gijón Wissel P. Perez voor U. Djurdjevic Sporting Gijón
69' Wissel Sporting Gijón Wissel M. Garcia voor A. Garcia Sporting Gijón
69' Wissel Sporting Gijón Wissel N. Mendez voor J. Fuego Sporting Gijón
73' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor A. Sanabria Real Betis
73' Wissel Real Betis Wissel N. Fekir voor D. Lainez Real Betis
78' Wissel Sporting Gijón Wissel S. Garcia voor J. Babin Sporting Gijón
81' Wissel Real Betis Wissel F. Delgado voor Emerson Real Betis
81' Wissel Real Betis Wissel C. Tello voor Rodri Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Gijón - Real Betis
Opstellingen Sporting Gijón - Real Betis
De opstellingen van Sporting Gijón en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Gijón gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Gijón - Real Betis

Sporting Gijón en Real Betis spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Gijón en Real Betis in de Copa Del Rey vond plaats op 15 december 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting Gijón te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting Gijón. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.