Nabeschouwing Tomares - Chinato (3-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 11 november 2020 - 19:30 uur



In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Tomares het woensdag 11 november 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Chinato. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal San Sebastián in Tomares.

Via de Tomares - Chinato live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tomares - Chinato (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Tomares en Chinato is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Tomares. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door J. Gil, waarmee Tomares met 1-0 de leiding nam. Tomares vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mesa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Tomares, waarmee Mesa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 92e minuut werd van Chinato met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Chinato het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Tomares een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tomares - Chinato
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
98
96
Gevaarlijke aanvallen
54
46
Corners
5
3
Wissels
5
5
LIVE Tomares - Chinato 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tomares - Chinato teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt Tomares Doelpunt J. Gil Tomares 1-0
56' Doelpunt Tomares Doelpunt Mesa Tomares 2-0
80' Doelpunt Tomares Doelpunt Mesa Tomares 3-0
92' Rode kaart Chinato Rode kaart voor Chinato
Video hoogtepunten en samenvatting Tomares - Chinato
Opstellingen Tomares - Chinato

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tomares - Chinato

Tomares en Chinato spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Tomares en Chinato elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Tomares 0
Winst Chinato 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Tomares - Chinato Opstelling Tomares Opstelling Chinato Live Tomares - Chinato Live Tomares - Chinato kijken Tomares - Chinato kijken Live Tomares - Chinato stream Tomares - Chinato Fox Sports Nabeschouwing Tomares - Chinato Uitslag Tomares - Chinato Statistieken Tomares - Chinato Copa Del Rey 2020/2021 Tomares - Chinato wedden Tomares - Chinato gokken Tomares - Chinato Unibet