Nabeschouwing Valencia - Rayo Vallecano (4-4) || Copa Del Rey 2014/2015

Dinsdag 16 december 2014 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Valencia het dinsdag 16 december 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano.

Via de Valencia - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Rayo Vallecano (4-4)

De Copa Del Rey 2014/2015 wedstrijd tussen Valencia en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 7e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Paco Alcácer. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Rayo Vallecano dat via Jozabed dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Pozuelo dacht na 23 minuten te scoren voor Rayo Vallecano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Rayo Vallecano via Jonathan Pereira, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 46 minuten spelen wist Valencia via Morcillo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut scoorde Adri Embarba namens Rayo Vallecano. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 65e minuut leek Paco Alcácer te scoren voor Valencia, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 71e minuut leek Rodrigo te scoren voor Valencia, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. Na 81 minuten moest Rodrigo het veld verlaten nadat deze van de scheidsrechter een tweede gele kaart had gekregen. Het betekende dat Valencia de resterende speeltijd wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Rayo Vallecano
4
4
LIVE Valencia - Rayo Vallecano 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Valencia Doelpunt Paco Alcácer Valencia
19' Gele kaart Valencia Gele kaart voor André Gomes Valencia
20' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Jozabed Rayo Vallecano
23' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Pozuelo Rayo Vallecano
30' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Raúl Baena Rayo Vallecano
38' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Jonathan Pereira Rayo Vallecano
38' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Jonathan Pereira Rayo Vallecano
45' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Nacho Martínez Rayo Vallecano
46' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt Morcillo Valencia
46' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Toño Rayo Vallecano
46' Wissel Valencia Wissel Negredo voor Carles Gil Valencia
46' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Filipe Augusto Valencia
46' Wissel Valencia Wissel R. de Paul voor João Cancelo Valencia
61' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Adri Embarba Rayo Vallecano
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Tito voor Nacho Martínez Rayo Vallecano
65' Doelpunt Valencia Doelpunt Paco Alcácer Valencia
67' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel Antonio Amaya voor Jonathan Pereira Rayo Vallecano
71' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo Valencia
71' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor C. Álvarez Rayo Vallecano
71' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Morcillo Rayo Vallecano
73' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rodrigo Valencia
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel Léo Baptistão voor Pozuelo Rayo Vallecano
81' Tweede gele kaart Valencia Tweede gele kaart voor Rodrigo Valencia
86' Gele kaart Valencia Gele kaart voor R. de Paul Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Rayo Vallecano
Opstellingen Valencia - Rayo Vallecano

Voorbeschouwing Valencia - Rayo Vallecano

Valencia en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Rayo Vallecano in de Copa Del Rey vond plaats op 4 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.