Nabeschouwing Yeclano - Valencia (1-4) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Yeclano het donderdag 7 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal La Constitución in Yecla.

Via de Yeclano - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeclano - Valencia (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Yeclano en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-4 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door K. Lee, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van U. Racic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van Valencia, waarmee R. Sobrino zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 46 minuten deed A. Martinez Oca iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Yeclano werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 53e minuut wist T. Correia namens Valencia de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Valencia.

LIVE Yeclano - Valencia 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeclano - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Valencia Doelpunt K. Lee met assist van M. Vallejo Valencia 0-1
8' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor A. Vaquero Yeclano
9' Doelpunt Valencia Doelpunt U. Racic met assist van K. Koindredi Valencia 0-2
34' Doelpunt Valencia Doelpunt R. Sobrino met assist van M. Vallejo Valencia 0-3
46' Wissel Yeclano Wissel V. Fenoll voor Tonete Yeclano
46' Wissel Yeclano Wissel L. Castillo Ortega voor D. Puche Yeclano
46' Doelpunt Yeclano Doelpunt A. Martinez Oca met assist van L. Castillo Ortega Yeclano 1-3
52' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor M. Castillo Yeclano
53' Doelpunt Valencia Doelpunt T. Correia met assist van G. Guedes Valencia 1-4
61' Wissel Valencia Wissel V. Esquerdo voor U. Racic Valencia
61' Wissel Valencia Wissel Jason voor K. Lee Valencia
62' Wissel Yeclano Wissel C. Felipe voor A. Vaquero Yeclano
63' Wissel Yeclano Wissel I. Torre voor C. Perales Yeclano
72' Gele kaart Yeclano Gele kaart voor A. Martinez Oca Yeclano
76' Wissel Yeclano Wissel Luispa voor A. Martinez Oca Yeclano
76' Wissel Valencia Wissel J. Gaya voor T. Lato Valencia
82' Wissel Valencia Wissel C. Soler voor K. Koindredi Valencia
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Correia Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Yeclano - Valencia
Opstellingen Yeclano - Valencia
De opstellingen van Yeclano en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeclano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Yeclano - Valencia

Yeclano en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yeclano en Valencia elkaar treffen in de Copa Del Rey.