Nabeschouwing Zamora - Villarreal (1-4) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 5 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Zamora het dinsdag 5 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ruta de la Plata in Zamora.

Via de Zamora - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zamora - Villarreal (1-4)

Het Copa Del Rey duel tussen Zamora en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 1-4 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door C. Bacca, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Pino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Zamora de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. Ramos.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat F. Nino de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist Raba namens Villarreal de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Zamora - Villarreal 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zamora - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Villarreal Doelpunt C. Bacca met assist van S. Chukwueze Villarreal 0-1
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt Y. Pino met assist van J. Foyth Villarreal 0-2
47' Doelpunt Zamora Doelpunt C. Ramos Zamora 1-2
46' Wissel Zamora Wissel D. Hernandez voor Welligton Zamora
54' Wissel Zamora Wissel Juanan voor A. Conejo Zamora
63' Wissel Villarreal Wissel D. Parejo voor S. Chukwueze Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor J. Costa Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel F. Nino voor C. Bacca Villarreal
70' Wissel Zamora Wissel V. Prieto voor Rodri Zamora
73' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor A. Baena Villarreal
73' Doelpunt Villarreal Doelpunt F. Nino met assist van M. Gomez Villarreal 1-3
77' Wissel Zamora Wissel Mese voor A. Coque Zamora
77' Wissel Zamora Wissel A. Romero voor G. Perero Zamora
86' Wissel Villarreal Wissel Raba voor Y. Pino Villarreal
88' Doelpunt Villarreal Doelpunt Raba met assist van F. Nino Villarreal 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Zamora - Villarreal
Opstellingen Zamora - Villarreal
De opstellingen van Zamora en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zamora gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zamora - Villarreal

Zamora en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zamora en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.