Nabeschouwing Benevento - SPAL (2-1) || Coppa Italia 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 17:45 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Benevento het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:45 uur in eigen huis op tegen SPAL. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - SPAL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - SPAL (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en SPAL is onder leiding van scheidsrechter Francesco Cosso geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benevento.

In de 5e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Sau van Benevento via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 32 minuten was het R. Improta die Benevento op een 1-0 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van G. Moncini zorgde ervoor dat SPAL in de 95e minuut op 1-1 kwam te staan.

In de 123e minuut moest SPAL verder met een man minder, nadat F. Di Francesco een tweede gele kaart kreeg. In de 124e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Benevento speler G. Moncini.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Francesco Cosso, waardoor Benevento een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Benevento - SPAL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - SPAL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Penalty gemist Benevento Penalty gemist M. Sau Benevento
32' Doelpunt Benevento Doelpunt R. Improta met assist van D. Foulon Benevento 1-0
58' Wissel Benevento Wissel A. Talia voor G. Di Serio Benevento
61' Wissel SPAL Wissel E. Latte Lath voor L. Colombo SPAL
63' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Vicari SPAL
65' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Viviani SPAL
67' Wissel Benevento Wissel G. Moncini voor M. Sau Benevento
67' Wissel Benevento Wissel S. Elia voor A. Ioniţă Benevento
77' Wissel SPAL Wissel M. Ellertsson voor M. Yabre SPAL
77' Wissel SPAL Wissel R. Spaltro voor D. Seck SPAL
78' Wissel Benevento Wissel D. Vokić voor R. Insigne Benevento
78' Wissel Benevento Wissel A. Vogliacco voor C. Pastina Benevento
79' Gele kaart Benevento Gele kaart voor D. Vokić Benevento
84' Gele kaart SPAL Gele kaart voor F. Di Francesco SPAL
86' Wissel SPAL Wissel L. DOrazio voor A. Murgia SPAL
86' Gele kaart SPAL Gele kaart voor R. Spaltro SPAL
94' Gele kaart Benevento Gele kaart voor G. Calò Benevento
95' Eigen doelpunt SPAL Eigen doelpunt G. Moncini SPAL 1-1
105' Wissel Benevento Wissel E. Masciangelo voor D. Foulon Benevento
109' Wissel SPAL Wissel L. Mora voor F. Viviani SPAL
123' Tweede gele kaart SPAL Tweede gele kaart voor F. Di Francesco SPAL
124' Penalty Benevento Penalty G. Moncini Benevento 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - SPAL
Opstellingen Benevento - SPAL
De opstellingen van Benevento en SPAL zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benevento gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en SPAL zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Fabio Caserta
Coach Josep Clotet Ruiz
Voorbeschouwing Benevento - SPAL

Benevento en SPAL spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francesco Cosso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en SPAL elkaar treffen in de Coppa Italia.