Nabeschouwing Bologna - Ternana (4-5) || Coppa Italia 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Bologna het maandag 16 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ternana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Ternana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Ternana (4-5)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Ternana is onder leiding van scheidsrechter Luca Zufferli geëindigd in een 4-5 overwinning voor Ternana. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Agazzi, waarmee Ternana met 0-1 de leiding nam. Ternana kreeg via A. Donnarumma in de 10e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luca Zufferli de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 21e werd de voorsprong voor Ternana verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Donnarumma.

In de 38e minuut was het Bologna dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Dominguez. Na 40 minuten werd de voorsprong voor Ternana vergroot nadat D. Peralta de 1-3 wist te scoren. In de 50e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Ternana speler C. Falletti. Even later viel in de 54e minuut opnieuw een doelpunt. Het was D. Peralta van Ternana die de score op 1-5 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 56 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Bologna. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van M. Arnautovic die de stand in de wedstrijd op 2-5 zette. Het volgende doelpunt viel in de 58e minuut en werd gescoord door R. Soriano van Bologna. Het betekende de 3-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Zufferli en eindigde de wedstrijd dus met een 4-5 stand in het voordeel van Ternana.

LIVE Bologna - Ternana 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Ternana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Ternana Doelpunt D. Agazzi Ternana 0-1
10' Penalty gemist Ternana Penalty gemist A. Donnarumma Ternana
21' Doelpunt Ternana Doelpunt A. Donnarumma met assist van A. Salzano Ternana 0-2
26' Gele kaart Ternana Gele kaart voor F. Sorensen Ternana
38' Doelpunt Bologna Doelpunt N. Dominguez met assist van A. Soumaoro Bologna 1-2
40' Doelpunt Ternana Doelpunt D. Peralta met assist van A. Donnarumma Ternana 1-3
50' Penalty Ternana Penalty C. Falletti Ternana 1-4
52' Gele kaart Bologna Gele kaart voor I. Mbaye Bologna
54' Doelpunt Ternana Doelpunt D. Peralta Ternana 1-5
55' Wissel Bologna Wissel G. Medel voor I. Mbaye Bologna
55' Wissel Bologna Wissel M. Barrow voor E. Annan Bologna
56' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Arnautovic met assist van R. Orsolini Bologna 2-5
58' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Soriano Bologna 3-5
59' Gele kaart Ternana Gele kaart voor A. Salzano Ternana
62' Wissel Ternana Wissel F. Damian voor M. Proietti Ternana
62' Wissel Ternana Wissel A. Celli voor D. Peralta Ternana
66' Gele kaart Ternana Gele kaart voor A. Celli Ternana
74' Wissel Ternana Wissel F. Paghera voor C. Falletti Ternana
74' Wissel Ternana Wissel S. Pettinari voor A. Donnarumma Ternana
76' Penalty Bologna Penalty R. Orsolini Bologna 4-5
78' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor N. Dominguez Bologna
79' Wissel Ternana Wissel M. Defendi voor L. Ghiringhelli Ternana
83' Gele kaart Ternana Gele kaart voor A. Iannarilli Ternana
85' Wissel Bologna Wissel A. Skov Olsen voor R. Orsolini Bologna
85' Wissel Bologna Wissel S. van Hooijdonk voor M. Arnautovic Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Ternana
Opstellingen Bologna - Ternana
De opstellingen van Bologna en Ternana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ternana zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Ternana

Bologna en Ternana spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Zufferli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bologna en Ternana elkaar treffen in de Coppa Italia.