Nabeschouwing Inter Milan - Empoli (3-2) || Coppa Italia 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Inter Milan het woensdag 19 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Empoli (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Juan Luca Sacchi geëindigd in een 3-2 overwinning voor Inter Milan.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Sanchez, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Empoli kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Bajrami, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van A. Radu kwam Empoli in de 76e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. Ranocchia in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Inter. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Inter dat in de 104e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Sensi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Luca Sacchi bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Empoli 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor J. Correa Inter
13' Doelpunt Inter Doelpunt A. Sanchez met assist van D. Dumfries Inter 1-0
46' Wissel Empoli Wissel L. Henderson voor F. Bandinelli Empoli
46' Wissel Empoli Wissel S. Ricci voor A. Pinamonti Empoli
46' Wissel Empoli Wissel N. Bajrami voor S. Zurkowski Empoli
54' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Vecino Inter
61' Doelpunt Empoli Doelpunt N. Bajrami met assist van K. Asllani Empoli 1-1
65' Wissel Inter Wissel N. Barella voor A. Vidal Inter
65' Wissel Inter Wissel H. Calhanoglu voor M. Vecino Inter
65' Wissel Inter Wissel I. Perisic voor M. Darmian Inter
71' Wissel Empoli Wissel P. Stojanovic voor R. Fiamozzi Empoli
76' Eigen doelpunt Empoli Eigen doelpunt A. Radu Empoli 1-2
77' Gele kaart Empoli Gele kaart voor S. Romagnoli Empoli
77' Wissel Inter Wissel E. Dzeko voor R. Gagliardini Inter
85' Wissel Empoli Wissel A. Ismajli voor R. Marchizza Empoli
91' Doelpunt Inter Doelpunt A. Ranocchia met assist van E. Dzeko Inter 2-2
94' Wissel Inter Wissel S. Sensi voor L. Martinez Inter
97' Wissel Empoli Wissel J. Fazzini voor K. Asllani Empoli
104' Doelpunt Inter Doelpunt S. Sensi met assist van A. Sanchez Inter 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Empoli
Opstellingen Inter Milan - Empoli
De opstellingen van Inter Milan en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter Milan - Empoli

Inter Milan en Empoli spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Luca Sacchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Empoli in de Coppa Italia vond plaats op 16 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.