Nabeschouwing Milan - Genoa (3-1) || Coppa Italia 2021/2022

Donderdag 13 januari 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Milan het donderdag 13 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Genoa (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 3-1 overwinning voor Milan.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Ostigard, waarmee Genoa met 0-1 de leiding nam. Milan kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Giroud, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 102e minuut zette R. Leao zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan de leiding in de wedstrijd nam.

Na 112 minuten werd de voorsprong voor Milan vergroot nadat A. Saelemaekers de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Milan.

LIVE Milan - Genoa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Ostigard met assist van M. Portanova Genoa 0-1
24' Wissel Milan Wissel A. Florenzi voor F. Tomori Milan
37' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Badelj Genoa
42' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Tonali Milan
47' Gele kaart Genoa Gele kaart voor K. Yeboah Genoa
53' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Ostigard Genoa
62' Wissel Milan Wissel T. Bakayoko voor R. Krunic Milan
62' Wissel Milan Wissel B. Diaz voor D. Maldini Milan
62' Wissel Milan Wissel R. Leao voor A. Rebic Milan
63' Wissel Genoa Wissel M. Destro voor F. Caicedo Genoa
64' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Hefti Genoa
71' Wissel Genoa Wissel F. Cassata voor C. Ekuban Genoa
74' Doelpunt Milan Doelpunt O. Giroud met assist van T. Hernandez Milan 1-1
80' Wissel Milan Wissel A. Saelemaekers voor J. Messias Milan
87' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor K. Yeboah Genoa
102' Doelpunt Milan Doelpunt R. Leao met assist van B. Diaz Milan 2-1
106' Wissel Genoa Wissel P. Ghiglione voor M. Portanova Genoa
111' Wissel Genoa Wissel M. Bani voor L. Ostigard Genoa
112' Doelpunt Milan Doelpunt A. Saelemaekers met assist van T. Hernandez Milan 3-1
115' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Saelemaekers Milan
118' Wissel Milan Wissel E. Roback voor O. Giroud Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Genoa
Opstellingen Milan - Genoa
De opstellingen van Milan en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Milan - Genoa

Milan en Genoa spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Genoa elkaar treffen in de Coppa Italia.