Nabeschouwing Parma - Lecce (1-3) || Coppa Italia 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Parma het zondag 15 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Lecce (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lecce. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Brunetta, waarmee Parma met 1-0 de leiding nam. Lecce kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Coda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette A. Tuia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lecce de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Lecce vergroot nadat M. Coda de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lecce.

LIVE Parma - Lecce 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Parma Doelpunt J. Brunetta met assist van D. Iacoponi Parma 1-0
9' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Coda met assist van M. Olivieri Lecce 1-1
27' Gele kaart Lecce Gele kaart voor V. Gendrey Lecce
40' Doelpunt Lecce Doelpunt A. Tuia met assist van Z. Majer Lecce 1-2
46' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Olivieri Lecce
58' Gele kaart Parma Gele kaart voor S. Sohm Parma
60' Wissel Parma Wissel G. Tutino voor D. Man Parma
60' Wissel Lecce Wissel L. Paganini voor M. Olivieri Lecce
60' Wissel Lecce Wissel G. Strefezza voor T. Helgason Lecce
70' Wissel Parma Wissel R. Inglese voor A. Benedyczak Parma
73' Wissel Parma Wissel B. Balogh voor L. Valenti Parma
76' Doelpunt Lecce Doelpunt M. Coda met assist van F. Lucioni Lecce 1-3
81' Wissel Lecce Wissel J. Bjorkengren voor Z. Majer Lecce
81' Wissel Lecce Wissel A. Calabresi voor V. Gendrey Lecce
88' Wissel Lecce Wissel P. Rodriguez voor M. Hjulmand Lecce
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Lecce
Opstellingen Parma - Lecce
De opstellingen van Parma en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Parma - Lecce

Parma en Lecce spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Parma en Lecce in de Coppa Italia vond plaats op 17 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Parma. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Parma favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lecce slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.