Nabeschouwing Roma - Lecce (3-1) || Coppa Italia 2021/2022

Donderdag 20 januari 2022 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Roma het donderdag 20 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lecce. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Roma - Lecce live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Lecce (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Roma en Lecce is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Calabresi, waarmee Lecce met 0-1 de leiding nam. Roma kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kumbulla, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette T. Abraham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

In de 62e minuut moest Lecce verder met een man minder, nadat M. Gargiulo een tweede gele kaart kreeg. Na 81 minuten werd de voorsprong voor Roma vergroot nadat E. Shomurodov de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Roma.

LIVE Roma - Lecce 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Lecce teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Listkowski Lecce
14' Doelpunt Lecce Doelpunt A. Calabresi met assist van A. Barreca Lecce 0-1
21' Wissel Lecce Wissel Gabriel voor M. Bleve Lecce
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Afena-Gyan Roma
40' Doelpunt Roma Doelpunt M. Kumbulla met assist van T. Abraham Roma 1-1
44' Gele kaart Lecce Gele kaart voor T. Helgason Lecce
46' Gele kaart Lecce Gele kaart voor F. Di Mariano Lecce
46' Wissel Lecce Wissel M. Coda voor F. Di Mariano Lecce
46' Wissel Lecce Wissel F. Lucioni voor K. Dermaku Lecce
46' Wissel Roma Wissel M. Vina voor A. Maitland-Niles Roma
46' Wissel Roma Wissel H. Mkhitaryan voor C. Perez Roma
46' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor J. Veretout Roma
54' Doelpunt Roma Doelpunt T. Abraham met assist van H. Mkhitaryan Roma 2-1
60' Gele kaart Lecce Gele kaart voor M. Gargiulo Lecce
62' Tweede gele kaart Lecce Tweede gele kaart voor M. Gargiulo Lecce
64' Wissel Roma Wissel E. Shomurodov voor F. Afena-Gyan Roma
65' Wissel Lecce Wissel P. Farago voor M. Listkowski Lecce
68' Wissel Lecce Wissel J. Bjorkengren voor T. Helgason Lecce
71' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Ibanez Roma
76' Gele kaart Roma Gele kaart voor T. Abraham Roma
81' Doelpunt Roma Doelpunt E. Shomurodov met assist van H. Mkhitaryan Roma 3-1
86' Wissel Roma Wissel N. Zalewski voor T. Abraham Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Lecce
Opstellingen Roma - Lecce
De opstellingen van Roma en Lecce zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lecce zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Roma - Lecce

Roma en Lecce spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Volpi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roma en Lecce elkaar treffen in de Coppa Italia.