Nabeschouwing Venezia - Ternana (3-1) || Coppa Italia 2021/2022

Dinsdag 14 december 2021 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2021/2022 neemt Venezia het dinsdag 14 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ternana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pierluigi Penzo in Venezia.

Via de Venezia - Ternana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Venezia - Ternana (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Venezia en Ternana is onder leiding van scheidsrechter Daniele Minelli geëindigd in een 3-1 overwinning voor Venezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door D. Heymans, waarmee Venezia met 1-0 de leiding nam. Ternana kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Pettinari, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette D. Crnigoj zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Venezia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Venezia vergroot nadat F. Forte de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Venezia.

LIVE Venezia - Ternana 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Venezia - Ternana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Pettinari Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Pettinari Ternana
8' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Schnegg Venezia
23' Gele kaart Venezia Gele kaart voor A. Sigurdsson Venezia
38' Wissel Ternana Wissel S. Diakite voor A. Celli Ternana
40' Gele kaart Ternana Gele kaart voor S. Pettinari Ternana
46' Wissel Venezia Wissel T. Tessmann voor L. Fiordilino Venezia
49' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Heymans met assist van D. Peretz Venezia 1-0
53' Doelpunt Ternana Doelpunt S. Pettinari Ternana 1-1
60' Wissel Venezia Wissel D. Crnigoj voor B. S. Bjarkason Venezia
60' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor D. Peretz Venezia
60' Wissel Venezia Wissel D. Johnsen voor D. Heymans Venezia
66' Doelpunt Venezia Doelpunt D. Crnigoj met assist van D. Johnsen Venezia 2-1
74' Gele kaart Venezia Gele kaart voor D. Crnigoj Venezia
75' Wissel Ternana Wissel M. Diakite voor M. Proietti Ternana
76' Wissel Venezia Wissel J. de Vries voor A. Sigurdsson Venezia
79' Gele kaart Venezia Gele kaart voor J. de Vries Venezia
81' Doelpunt Venezia Doelpunt F. Forte Venezia 3-1
82' Wissel Ternana Wissel T. Vitali voor T. Krapikas Ternana
83' Wissel Ternana Wissel L. Mazza voor S. Pettinari Ternana
83' Wissel Ternana Wissel G. M. Nesta voor M. Defendi Ternana
Video hoogtepunten en samenvatting Venezia - Ternana
Opstellingen Venezia - Ternana
De opstellingen van Venezia en Ternana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Venezia gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Ternana zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Paolo Zanetti
Coach Cristiano Lucarelli
Voorbeschouwing Venezia - Ternana

Venezia en Ternana spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Minelli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Venezia en Ternana elkaar treffen in de Coppa Italia.