Nabeschouwing Burnley - Huddersfield Town (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 13:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Burnley het zaterdag 8 januari 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Huddersfield Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Burnley en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Rodriguez, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Huddersfield Town kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Koroma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette M. Pearson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Huddersfield Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Burnley - Huddersfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Rodriguez met assist van A. Westwood Burnley 1-0
40' Wissel Huddersfield Town Wissel N. Bilokapic voor R. Schofield Huddersfield Town
46' Wissel Burnley Wissel J. Cork voor C. Wood Burnley
57' Wissel Huddersfield Town Wissel L. OBrien voor J. Hogg Huddersfield Town
59' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Holmes voor D. Sinani Huddersfield Town
69' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Thomas voor Pipa Ávila Huddersfield Town
70' Wissel Huddersfield Town Wissel D. Ward voor J. Rhodes Huddersfield Town
74' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Koroma met assist van S. Thomas Huddersfield Town 1-1
82' Wissel Burnley Wissel O. Dodgson voor D. Stephens Burnley
87' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt M. Pearson met assist van S. Thomas Huddersfield Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Huddersfield Town
Opstellingen Burnley - Huddersfield Town
De opstellingen van Burnley en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.