Nabeschouwing ASWH - TEC (5-1) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 20:00 uur

ASWH - TEC

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt ASWH het dinsdag 24 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht.

Via de ASWH - TEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ASWH - TEC (5-1)

Het KNVB Beker duel tussen ASWH en TEC is geëindigd in een 5-1 overwinning voor ASWH. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Fonseca, waarmee TEC met 0-1 de leiding nam. ASWH kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Slotboom, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette J. van den Bosch zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ASWH de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor ASWH vergroot nadat S. van de Kreeke de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 70e minuut nadat R. van ’t Hoog namens ASWH de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van ASWH speler S. van de Kreeke, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van ASWH.

LIVE ASWH - TEC 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ASWH - TEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt TEC Doelpunt M. Fonseca TEC 0-1
32' Doelpunt ASWH Doelpunt N. Slotboom ASWH 1-1
48' Doelpunt ASWH Doelpunt J. van den Bosch ASWH 2-1
62' Doelpunt ASWH Doelpunt S. van de Kreeke ASWH 3-1
70' Doelpunt ASWH Doelpunt R. van ’t Hoog ASWH 4-1
78' Doelpunt ASWH Doelpunt S. van de Kreeke ASWH 5-1