Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-1) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 19 december 2019 - 18:30 uur



In de KNVB Beker 2019/2020 neemt FC Groningen het donderdag 19 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Agroud Stadium in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-1)

Het KNVB Beker duel tussen FC Groningen en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door I. Abass, waarmee FC Utrecht met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Utrecht uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Utrecht
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
19
7
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
146
92
Gevaarlijke aanvallen
60
25
Overtredingen
11
11
Buitenspel
0
1
Corners
6
3
Wissels
3
2
LIVE FC Groningen - FC Utrecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor M. te Wierik FC Groningen
62' Wissel FC Utrecht Wissel I. Abass voor J. Bahebeck FC Utrecht
68' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt I. Abass met assist van G. Kerk FC Utrecht 0-1
72' Wissel FC Groningen Wissel A. El Messaoudi voor R. Lundqvist FC Groningen
77' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor I. Abass FC Utrecht
79' Wissel FC Groningen Wissel R. Postema voor M. te Wierik FC Groningen
84' Wissel FC Utrecht Wissel R. Strieder voor S. Gustafson FC Utrecht
85' Wissel FC Groningen Wissel D. van Kaam voor A. Hrustic FC Groningen
92' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor K. Sierhuis FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Utrecht
Opstellingen FC Groningen - FC Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Groningen - FC Utrecht

FC Groningen en FC Utrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en FC Utrecht in de KNVB Beker vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 3 keer wist de ploeg van FC Groningen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Groningen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 1
Winst FC Utrecht 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Groningen - FC Utrecht Opstelling FC Groningen Opstelling FC Utrecht Live FC Groningen - FC Utrecht Live FC Groningen - FC Utrecht kijken FC Groningen - FC Utrecht kijken Live FC Groningen - FC Utrecht stream FC Groningen - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht Uitslag FC Groningen - FC Utrecht Statistieken FC Groningen - FC Utrecht KNVB Beker 2019/2020 FC Groningen - FC Utrecht wedden FC Groningen - FC Utrecht gokken FC Groningen - FC Utrecht Unibet