Nabeschouwing GOES - SC Cambuur (0-5) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt GOES het dinsdag 29 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Het Schenge in Goes.

Via de GOES - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing GOES - SC Cambuur (0-5)

Het KNVB Beker duel tussen GOES en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-5 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. D. Ladan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Cambuur vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. SC Cambuur vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Akoy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee C. Mac-Intosch zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Cambuur geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Ladan. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor SC Cambuur. Deze werd gescoord door D. Ladan in de 80e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jannick van der Laan en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE GOES - SC Cambuur 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd GOES - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart GOES Gele kaart voor S. Tawfik GOES
15' Gele kaart GOES Gele kaart voor S. Schalkwijk GOES
26' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. Akoy SC Cambuur
37' Penalty SC Cambuur Penalty D. Ladan SC Cambuur 0-1
39' Gele kaart GOES Gele kaart voor J. Klap GOES
46' Wissel GOES Wissel R. de Kok voor J. Klap GOES
54' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. Akoy SC Cambuur 0-2
58' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor K. van der Kaap SC Cambuur
62' Wissel GOES Wissel R. de Vlieger voor M. de Kroo GOES
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor SC Cambuur
64' Wissel SC Cambuur Wissel R. Oratmangoen voor J. Antonia SC Cambuur
68' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt C. Mac-Intosch SC Cambuur 0-3
70' Wissel SC Cambuur Wissel P. Bos voor S. Akoy SC Cambuur
76' Wissel SC Cambuur Wissel D. Schmidt voor A. Bangura SC Cambuur
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Ladan SC Cambuur 0-4
80' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. Ladan SC Cambuur 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting GOES - SC Cambuur
Opstellingen GOES - SC Cambuur
De opstellingen van GOES en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing GOES - SC Cambuur

GOES en SC Cambuur spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat GOES en SC Cambuur elkaar treffen in de KNVB Beker.