Nabeschouwing Groene Ster - VVV Venlo (2-2) (4-2 na strafschoppen) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Groene Ster het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Pronsenbroek in Heerlen.

Via de Groene Ster - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Groene Ster - VVV Venlo (2-2) (4-2 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Groene Ster en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Robin Hensgens geëindigd in een overwinning voor Groene Ster. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Groene Ster het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 57 minuten. J. Opoku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee VVV-Venlo vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van T. Vluggen in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Groene Ster weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 84e minuut zette M. van Kesteren zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Groene Ster de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor VVV-Venlo nadat E. Soriano in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Groene Ster, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Groene Ster - VVV Venlo 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Groene Ster - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor K. Knops Groene Ster
57' Penalty VVV-Venlo Penalty J. Opoku VVV-Venlo 0-1
62' Penalty Groene Ster Penalty T. Vluggen Groene Ster 1-1
63' Wissel Groene Ster Wissel C. Unal voor T. Vluggen Groene Ster
67' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Neudecker VVV-Venlo
84' Doelpunt Groene Ster Doelpunt M. van Kesteren Groene Ster 2-1
89' Wissel VVV-Venlo Wissel H. Wright voor E. Linthorst VVV-Venlo
89' Wissel VVV-Venlo Wissel P. van Ooijen voor S. Scheimann VVV-Venlo
90' Wissel Groene Ster Wissel S. de Jongh voor S. de Wit Groene Ster
90' Wissel Groene Ster Wissel M. Kourouma voor M. van Kesteren Groene Ster
94' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt E. Soriano VVV-Venlo 2-2
122' Gele kaart Groene Ster Gele kaart voor Groene Ster
1' Penalty gescoord in shootout Groene Ster Penalty gescoord in shootout Groene Ster 1-0
1' Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Groene Ster Penalty gescoord in shootout Groene Ster 2-1
2' Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo Penalty gescoord in shootout VVV-Venlo 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Groene Ster Penalty gescoord in shootout Groene Ster 3-2
3' Penalty gemist in shootout VVV-Venlo Penalty gemist in shootout VVV-Venlo
4' Penalty gescoord in shootout Groene Ster Penalty gescoord in shootout Groene Ster 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Groene Ster - VVV Venlo
Opstellingen Groene Ster - VVV Venlo
De opstellingen van Groene Ster en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.