Nabeschouwing Hoogland - Jodan Boys (1-3) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Hoogland het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Jodan Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Langenoord in Hoogland.

Via de Hoogland - Jodan Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoogland - Jodan Boys (1-3)

Het KNVB Beker duel tussen Hoogland en Jodan Boys is onder leiding van scheidsrechter Thomas Hardeman geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jodan Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. van Lunteren, waarmee Jodan Boys met 0-1 de leiding nam. In de 18e minuut was het Hoogland dat via R. Vos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Thomas Hardeman. Door een benutte penalty kwam Jodan Boys vervolgens op 1-1. Het was H. Mezbanali die vanaf 11 meter wist te scoren in de 27e minuut.

In de 64e minuut was het Jodan Boys dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Borsboom. Na 86 minuten werd de voorsprong voor Jodan Boys vergroot nadat J. van Lunteren de 1-3 wist te scoren. In de 87e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het J. van Lunteren die namens Jodan Boys het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Hardeman bij een 1-3 eindstand in het voordeel van Jodan Boys.

Wedstrijdstatistieken Hoogland - Jodan Boys
1
3
LIVE Hoogland - Jodan Boys 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoogland - Jodan Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt J. van Lunteren Jodan Boys 0-1
18' Doelpunt Hoogland Doelpunt R. Vos Hoogland
27' Penalty Jodan Boys Penalty H. Mezbanali Jodan Boys 1-1
61' Gele kaart Jodan Boys Gele kaart voor D. Rietveld Jodan Boys
62' Wissel Jodan Boys Wissel I. Oulad-Ali voor M. Verkaik Jodan Boys
64' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt J. Borsboom Jodan Boys 1-2
74' Wissel Hoogland Wissel G. Keuning voor E. Hermsen Hoogland
74' Wissel Jodan Boys Wissel T. de Berg voor N. Mohandis Jodan Boys
84' Gele kaart Hoogland Gele kaart voor D. Dekker Hoogland
86' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt J. van Lunteren Jodan Boys 1-3
86' Wissel Jodan Boys Wissel L. van de Velde voor J. Borsboom Jodan Boys
87' Doelpunt Jodan Boys Doelpunt J. van Lunteren Jodan Boys 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hoogland - Jodan Boys
Opstellingen Hoogland - Jodan Boys

Voorbeschouwing Hoogland - Jodan Boys

Hoogland en Jodan Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Hardeman en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hoogland en Jodan Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.