Nabeschouwing HSC '21 - SteDoCo (2-4) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt HSC '21 het zaterdag 17 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen SteDoCo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen.

Via de HSC '21 - SteDoCo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSC '21 - SteDoCo (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen HSC '21 en SteDoCo is onder leiding van scheidsrechter Roel de Cock geëindigd in een 2-4 overwinning voor SteDoCo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SteDoCo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. van Wanrooij. SteDoCo vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Verheul op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 27e minuut wist HSC '21 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Ottink.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor SteDoCo vergroot nadat K. Doesburg de 1-3 wist te scoren. In de 56e minuut kwam HSC '21 weer dichterbij, nadat M. Schrijver de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van SteDoCo speler V. Verheul, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roel de Cock en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van SteDoCo.

Wedstrijdstatistieken HSC '21 - SteDoCo
2
4
LIVE HSC '21 - SteDoCo 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSC '21 - SteDoCo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt SteDoCo Doelpunt B. van Wanrooij SteDoCo 0-1
12' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 0-2
27' Doelpunt HSC '21 Doelpunt S. Ottink HSC '21 1-2
38' Doelpunt SteDoCo Doelpunt K. Doesburg SteDoCo 1-3
56' Doelpunt HSC '21 Doelpunt M. Schrijver HSC '21 2-3
72' Doelpunt SteDoCo Doelpunt V. Verheul SteDoCo 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting HSC '21 - SteDoCo
Opstellingen HSC '21 - SteDoCo
De opstellingen van HSC '21 en SteDoCo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.