Nabeschouwing NAC Breda - PSV (2-0) || KNVB Beker 2019/2020

Donderdag 23 januari 2020 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt NAC Breda het donderdag 23 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - PSV (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen NAC Breda en PSV is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door O. Boussaid, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. In de 59e minuut moest T. Baumgartl van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Serdar Gözübüyük een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest PSV verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep NAC Breda via een goal van I. Ilic in de 73e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor NAC Breda.

LIVE NAC Breda - PSV 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel PSV Wissel S. Lammers voor R. Thomas PSV
54' Doelpunt NAC Breda Doelpunt O. Boussaid NAC Breda 1-0
59' Rode kaart PSV Rode kaart voor T. Baumgartl PSV
64' Wissel PSV Wissel R. Doan voor Bruma PSV
70' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor O. Boussaid NAC Breda
73' Doelpunt NAC Breda Doelpunt I. Ilic met assist van R. Schouten NAC Breda 2-0
76' Wissel NAC Breda Wissel Y. Azzagari voor I. Ilic NAC Breda
82' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor O. Boussaid NAC Breda
84' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Van Anholt NAC Breda
85' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor M. Ihattaren PSV
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Hendrix PSV
87' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor H. Dogan NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - PSV
Opstellingen NAC Breda - PSV
De opstellingen van NAC Breda en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - PSV

NAC Breda en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en PSV in de KNVB Beker vond plaats op 28 februari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PSV slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.