Nabeschouwing ODIN '59 - Barendrecht (4-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt ODIN '59 het dinsdag 24 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barendrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Assumburg in Heemskerk.

Via de ODIN '59 - Barendrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ODIN '59 - Barendrecht (4-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen ODIN '59 en Barendrecht is geëindigd in een 4-3 overwinning voor ODIN '59. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 3-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het ODIN '59 dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door J. J. Halman, waarmee ODIN '59 met 1-0 de leiding nam. Barendrecht kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Q. Krolis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette T. de Vries zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ODIN '59 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Q. Krolis de 2-2 maakte voor Barendrecht. Barendrecht leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van N. Vorthoren: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor ODIN '59. In de 71e minuut was het T. de Vries die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het ODIN '59 die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken ODIN '59 - Barendrecht
4
3
LIVE ODIN '59 - Barendrecht 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ODIN '59 - Barendrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt J. J. Halman ODIN '59 1-0
32' Doelpunt Barendrecht Doelpunt Q. Krolis Barendrecht 1-1
36' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt T. de Vries ODIN '59 2-1
42' Doelpunt Barendrecht Doelpunt Q. Krolis Barendrecht 2-2
61' Doelpunt Barendrecht Doelpunt N. Vorthoren Barendrecht 2-3
71' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt T. de Vries ODIN '59 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting ODIN '59 - Barendrecht
Opstellingen ODIN '59 - Barendrecht

Voorbeschouwing ODIN '59 - Barendrecht

ODIN '59 en Barendrecht spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ODIN '59 en Barendrecht elkaar treffen in de KNVB Beker.