Nabeschouwing ODIN '59 - Gemert (3-1) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt ODIN '59 het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Gemert. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Assumburg in Heemskerk.

Via de ODIN '59 - Gemert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ODIN '59 - Gemert (3-1)

Het KNVB Beker duel tussen ODIN '59 en Gemert is onder leiding van scheidsrechter Preston Henshuijs geëindigd in een 3-1 overwinning voor ODIN '59. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Hulleman, waarmee ODIN '59 met 1-0 de leiding nam. In de 23e minuut was het ODIN '59 dat via N. Eekhout dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Preston Henshuijs. Door een benutte penalty kwam Gemert vervolgens op 2-0. Het was J. Dikker die vanaf 11 meter wist te scoren in de 27e minuut. In de 35e minuut scoorde ODIN '59 via J. Leyten, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 43e minuut werd de stand op 2-1 gezet na een benutte penalty van Gemert speler T. van Pol. Na 65 minuten kon M. Willemse van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat ODIN '59 het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Na 87 minuten kwam ODIN '59 op een ruime 3-1 voorsprong nadat S. Brandsma de derde treffer van de wedstrijd maakte.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor ODIN '59.

Wedstrijdstatistieken ODIN '59 - Gemert
3
1
LIVE ODIN '59 - Gemert 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ODIN '59 - Gemert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt J. Hulleman ODIN '59 1-0
23' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt N. Eekhout ODIN '59
27' Penalty Gemert Penalty J. Dikker Gemert 2-0
35' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt J. Leyten ODIN '59
42' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor M. Willemse ODIN '59
43' Penalty Gemert Penalty T. van Pol Gemert 2-1
53' Wissel ODIN '59 Wissel B. Kansen voor N. Eekhout ODIN '59
59' Wissel ODIN '59 Wissel D. Driever voor J. Dikker ODIN '59
62' Wissel Gemert Wissel R. Kreekels voor J. Houwers Gemert
65' Tweede gele kaart ODIN '59 Tweede gele kaart voor M. Willemse ODIN '59
72' Gele kaart Gemert Gele kaart voor L. Teuben Gemert
76' Wissel ODIN '59 Wissel T. de Vries voor J. Halman ODIN '59
85' Gele kaart Gemert Gele kaart voor C. Brouwers Gemert
87' Doelpunt ODIN '59 Doelpunt S. Brandsma ODIN '59 3-1
92' Gele kaart ODIN '59 Gele kaart voor J. Hulleman ODIN '59
Video hoogtepunten en samenvatting ODIN '59 - Gemert
Opstellingen ODIN '59 - Gemert
De opstellingen van ODIN '59 en Gemert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.