Nabeschouwing Quick Boys - Katwijk (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Quick Boys het dinsdag 24 september 2019 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Katwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk.

Via de Quick Boys - Katwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Quick Boys - Katwijk (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Quick Boys en Katwijk is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Katwijk. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Katwijk dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door M. Afaker, waarmee Katwijk met 0-1 de leiding nam. Katwijk vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. van Weerdenburg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Quick Boys de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Kuijvenhoven.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Liempt de 2-2 maakte voor Quick Boys. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Katwijk dat in de 101e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Van Haaren de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Katwijk die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Quick Boys - Katwijk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Quick Boys - Katwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt Katwijk Doelpunt M. Afaker Katwijk 0-1
61' Doelpunt Katwijk Doelpunt G. van Weerdenburg Katwijk 0-2
70' Doelpunt Quick Boys Doelpunt R. Kuijvenhoven Quick Boys 1-2
72' Doelpunt Quick Boys Doelpunt K. Liempt Quick Boys 2-2
101' Doelpunt Katwijk Doelpunt D. Van Haaren Katwijk 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Quick Boys - Katwijk
Opstellingen Quick Boys - Katwijk

Voorbeschouwing Quick Boys - Katwijk

Quick Boys en Katwijk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Quick Boys en Katwijk elkaar treffen in de KNVB Beker.