Nabeschouwing Spakenburg - ASWH (2-0) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Spakenburg het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ASWH. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Via de Spakenburg - ASWH live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spakenburg - ASWH (2-0)

Het KNVB Beker duel tussen Spakenburg en ASWH is onder leiding van scheidsrechter Nick Smit geëindigd in een 2-0 overwinning voor Spakenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door K. Werkman, waarmee Spakenburg met 1-0 de leiding nam. Spakenburg vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Werkman op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Spakenburg.

LIVE Spakenburg - ASWH 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spakenburg - ASWH teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Spakenburg Gele kaart voor T. van der Neut Spakenburg
17' Wissel ASWH Wissel N. Slotboom voor I. Yildirim ASWH
56' Wissel ASWH Wissel M. Vooges voor L. Braaf ASWH
60' Doelpunt Spakenburg Doelpunt K. Werkman met assist van M. Versteeg Spakenburg 1-0
69' Doelpunt Spakenburg Doelpunt K. Werkman met assist van M. Versteeg Spakenburg 2-0
72' Wissel Spakenburg Wissel V. Dekker voor R. Castien Spakenburg
74' Wissel Spakenburg Wissel J. Beekhuis voor N. Will Spakenburg
75' Wissel ASWH Wissel L. Pires voor S. van de Kreeke ASWH
80' Wissel Spakenburg Wissel Y. Koelewijn voor E. Tavares Spakenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Spakenburg - ASWH
Opstellingen Spakenburg - ASWH
De opstellingen van Spakenburg en ASWH zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Spakenburg - ASWH

Spakenburg en ASWH spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Smit en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spakenburg en ASWH in de KNVB Beker vond plaats op 25 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor ASWH. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is ASWH favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spakenburg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spakenburg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.