Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer (5-2) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 30 oktober 2019 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Sparta Nijkerk het woensdag 30 oktober 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Wormerveer. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer (5-2)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en Fortuna Wormerveer is onder leiding van scheidsrechter Reinoud Weiland geëindigd in een 5-2 overwinning voor Sparta Nijkerk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Bilgin, waarmee Fortuna Wormerveer met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. de Ruiter in de 16e minuut zorgde er even later voor dat Sparta Nijkerk weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 32e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het R. Hoogstra van Fortuna Wormerveer die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 41 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Heus de 2-2 maakte voor Sparta Nijkerk. Sparta Nijkerk leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 53 minuten op voorsprong na een goal van M. de Ruiter: 3-2. In de 80e minuut was het M. Bendadi van Sparta Nijkerk wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Na 82 minuten werd A. Bruijn van Fortuna Wormerveer met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Fortuna Wormerveer het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door M. de Ruiter van Sparta Nijkerk die daarmee in de 89e minuut de eindstand bepaalde: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Reinoud Weiland bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Sparta Nijkerk.

LIVE Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Fortuna Wormerveer Doelpunt E. Bilgin Fortuna Wormerveer 0-1
16' Penalty Sparta Nijkerk Penalty M. de Ruiter Sparta Nijkerk 1-1
32' Penalty Fortuna Wormerveer Penalty R. Hoogstra Fortuna Wormerveer 1-2
41' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt F. Heus met assist van L. Oehlers Sparta Nijkerk 2-2
44' Gele kaart Fortuna Wormerveer Gele kaart voor Fortuna Wormerveer
53' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt M. de Ruiter Sparta Nijkerk 3-2
59' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor J. van Groen Sparta Nijkerk
61' Wissel Fortuna Wormerveer Wissel D. Plasmeijer voor M. Manuputty Fortuna Wormerveer
64' Wissel Sparta Nijkerk Wissel W. de Laat voor R. Diderik Sparta Nijkerk
70' Gele kaart Fortuna Wormerveer Gele kaart voor F. Heijnis Fortuna Wormerveer
75' Wissel Fortuna Wormerveer Wissel S. van de Poll voor F. Heijnis Fortuna Wormerveer
77' Wissel Sparta Nijkerk Wissel B. Burgerhout voor A. Kruisheer Sparta Nijkerk
78' Gele kaart Fortuna Wormerveer Gele kaart voor M. Klopper Fortuna Wormerveer
80' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt M. Bendadi Sparta Nijkerk 4-2
82' Rode kaart Fortuna Wormerveer Rode kaart voor A. Bruijn Fortuna Wormerveer
89' Doelpunt Sparta Nijkerk Doelpunt M. de Ruiter met assist van M. Bendadi Sparta Nijkerk 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer
Opstellingen Sparta Nijkerk - Fortuna Wormerveer
De opstellingen van Sparta Nijkerk en Fortuna Wormerveer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.