Nabeschouwing Sparta Nijkerk - NAC Breda (0-1) (na verlenging) || KNVB Beker 2019/2020

Woensdag 18 december 2019 - 19:45 uur



In de KNVB Beker 2019/2020 neemt Sparta Nijkerk het woensdag 18 december 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Via de Sparta Nijkerk - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Nijkerk - NAC Breda (0-1) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Sparta Nijkerk en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 0-1 overwinning voor NAC Breda. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het NAC Breda dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 94e minuut door H. Dogan, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name NAC Breda dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jannick van der Laan af en was het NAC Breda die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sparta Nijkerk - NAC Breda
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
10
22
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
137
176
Gevaarlijke aanvallen
52
106
Corners
3
6
Wissels
4
5
LIVE Sparta Nijkerk - NAC Breda 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Nijkerk - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor B. Burgerhout Sparta Nijkerk
41' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor I. Ilic NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel J. P. van Hecke voor M. El Allouchi NAC Breda
47' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor J. Noblejas NAC Breda
49' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor M. Bendadi Sparta Nijkerk
65' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Filipovic NAC Breda
66' Wissel NAC Breda Wissel R. Schouten voor J. Mashart NAC Breda
71' Gele kaart Sparta Nijkerk Gele kaart voor A. Kruisheer Sparta Nijkerk
76' Wissel Sparta Nijkerk Wissel L. Oehlers voor M. Bendadi Sparta Nijkerk
90' Wissel Sparta Nijkerk Wissel L. Broekhof voor J. Buitenhuis Sparta Nijkerk
90' Wissel NAC Breda Wissel L. Ilic voor F. Stokkers NAC Breda
94' Doelpunt NAC Breda Doelpunt H. Dogan NAC Breda 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Nijkerk - NAC Breda
Opstellingen Sparta Nijkerk - NAC Breda

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - NAC Breda

Sparta Nijkerk en NAC Breda spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sparta Nijkerk en NAC Breda elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Nijkerk 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sparta Nijkerk - NAC Breda Opstelling Sparta Nijkerk Opstelling NAC Breda Live Sparta Nijkerk - NAC Breda Live Sparta Nijkerk - NAC Breda kijken Sparta Nijkerk - NAC Breda kijken Live Sparta Nijkerk - NAC Breda stream Sparta Nijkerk - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Sparta Nijkerk - NAC Breda Uitslag Sparta Nijkerk - NAC Breda Statistieken Sparta Nijkerk - NAC Breda KNVB Beker 2019/2020 Sparta Nijkerk - NAC Breda wedden Sparta Nijkerk - NAC Breda gokken Sparta Nijkerk - NAC Breda Unibet