Nabeschouwing VVSB - Harkemase Boys (2-4) || KNVB Beker 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 14:30 uur



In de KNVB Beker 2019/2020 neemt VVSB het zaterdag 17 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Harkemase Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout.

Via de VVSB - Harkemase Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVSB - Harkemase Boys (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen VVSB en Harkemase Boys is onder leiding van scheidsrechter Lars van Leeuwen geëindigd in een 2-4 overwinning voor Harkemase Boys. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Vijlbrief, waarmee VVSB met 1-0 de leiding nam. Harkemase Boys kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Bouius, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette G. Postma zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Harkemase Boys de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Harkemase Boys vergroot nadat K. Bakels de 1-3 wist te scoren. In de 87e minuut kwam VVSB weer dichterbij, nadat F. van Niel de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Harkemase Boys speler D. van Duinen, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lars van Leeuwen bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Harkemase Boys.

Wedstrijdstatistieken VVSB - Harkemase Boys
Goals
2
4
LIVE VVSB - Harkemase Boys 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVSB - Harkemase Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt VVSB Doelpunt J. Vijlbrief VVSB 1-0
20' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt H. Bouius Harkemase Boys 1-1
70' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt G. Postma Harkemase Boys 1-2
80' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt K. Bakels Harkemase Boys 1-3
87' Doelpunt VVSB Doelpunt F. van Niel VVSB 2-3
93' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt D. van Duinen Harkemase Boys 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting VVSB - Harkemase Boys
Opstellingen VVSB - Harkemase Boys
De opstellingen van VVSB en Harkemase Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Harkemase Boys
# Speler Pos.
0 Erick Jansema K
0 Jesse Renken V
0 Iloba Achuna V
0 Frits Dantuma M
0 Henny Bouius M
0 Mark Bruintjes M
0 Gerald Postma M
0 Cutrick Gonzales A
0 Berwout Beimers A
0 Kasper Oldenburger A
Wissels Harkemase Boys
# Speler Pos.
0
0 Volken Huisman K
0 Dennis van Duinen V
0 Pim ten Have V
0 Roelof De Jong V
0 Willem Huizing M
Voorbeschouwing VVSB - Harkemase Boys

VVSB en Harkemase Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars van Leeuwen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVSB en Harkemase Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst VVSB 0
Winst Harkemase Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
VVSB - Harkemase Boys Opstelling VVSB Opstelling Harkemase Boys Live VVSB - Harkemase Boys Live VVSB - Harkemase Boys kijken VVSB - Harkemase Boys kijken Live VVSB - Harkemase Boys stream VVSB - Harkemase Boys Fox Sports Nabeschouwing VVSB - Harkemase Boys Uitslag VVSB - Harkemase Boys Statistieken VVSB - Harkemase Boys KNVB Beker 2019/2020 VVSB - Harkemase Boys wedden VVSB - Harkemase Boys gokken VVSB - Harkemase Boys Unibet