Nabeschouwing Getafe - Levante (0-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Getafe het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Levante (0-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Levante is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 0-1 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door E. Bardhi, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut moest Portillo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José Luis Munuera Montero een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Getafe verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Levante de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Getafe - Levante 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
22' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Boateng Levante
26' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Antunes Getafe
31' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Prcić Levante
33' Gele kaart Levante Gele kaart voor Jason Levante
42' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
46' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor S. Prcić Levante
54' Wissel Getafe Wissel Bergara voor M. Arambarri Getafe
60' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi Levante 0-1
62' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
67' Wissel Getafe Wissel Robert Ibáñez voor A. Ndiaye Getafe
74' Wissel Levante Wissel Pedro López voor E. Cabaco Levante
84' Wissel Levante Wissel Borja Mayoral voor E. Boateng Levante
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rubén Rochina Levante
91' Rode kaart Getafe Rode kaart voor Portillo Getafe
92' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Robert Ibáñez Getafe
94' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Levante
Opstellingen Getafe - Levante
De opstellingen van Getafe en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Levante

Getafe en Levante treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Levante in de Primera División vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 6 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Getafe. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 5
Winst Levante 6
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 11e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 16e plaats.