Nabeschouwing Real Sociedad - Levante (1-1) || Primera División

Vrijdag 15 maart 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het vrijdag 15 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Levante (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Sociedad en Levante geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Januzaj, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Levante kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Borja Mayoral, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Levante
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
23
8
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
118
85
Gevaarlijke aanvallen
59
19
Passes
465
333
Overtredingen
10
12
Buitenspel
5
4
Corners
5
3
Wissels
1
3
LIVE Real Sociedad - Levante 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Januzaj met assist van T. Hernández Real Sociedad 1-0
30' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rúben Vezo Levante
38' Gele kaart Levante Gele kaart voor Chema Levante
44' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Sandro Ramírez Real Sociedad
61' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Coke Levante
66' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Sandro Ramírez Real Sociedad
70' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
74' Wissel Levante Wissel Roger Martí voor Rubén Rochina Levante
79' Doelpunt Levante Doelpunt Borja Mayoral met assist van Campaña Levante 1-1
81' Wissel Levante Wissel Sergio Postigo voor Chema Levante
Opstellingen Real Sociedad - Levante
De opstellingen van Real Sociedad en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Levante

Real Sociedad en Levante treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Real Sociedad - Levante Opstelling Real Sociedad Opstelling Levante Live Real Sociedad - Levante Live Real Sociedad - Levante kijken Real Sociedad - Levante kijken Live Real Sociedad - Levante stream Real Sociedad - Levante Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Levante Uitslag Real Sociedad - Levante Statistieken Real Sociedad - Levante Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Levante wedden Real Sociedad - Levante gokken Real Sociedad - Levante Unibet