Nabeschouwing Barcelona - Huesca (8-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Barcelona het zondag 2 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Huesca (8-2)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 8-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Huesca kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Hernández. FC Barcelona kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Messi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Jorge Pulido kwam FC Barcelona in de 24e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 39 minuten werd de voorsprong voor FC Barcelona vergroot nadat L. Suárez de 3-1 wist te scoren. In de 42e minuut kwam Huesca weer dichterbij, nadat Álex Gallar de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 48e minuut was het O. Dembélé van FC Barcelona wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van FC Barcelona viel in de 52e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van I. Rakitić. In de 61e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door L. Messi van FC Barcelona die daarmee tekende voor de 6-2. In de 81e minuut en werd het 7-2 via Jordi Alba speler FC Barcelona. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door FC Barcelona, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mario Melero López en eindigde de wedstrijd dus met een 8-2 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Huesca 8-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Huesca Doelpunt J. Hernández met assist van S. Longo Huesca 0-1
16' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitić FC Barcelona 1-1
24' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt Jorge Pulido FC Barcelona 2-1
26' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Luisinho Huesca
39' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Jordi Alba FC Barcelona 3-1
42' Doelpunt Huesca Doelpunt Álex Gallar met assist van Moi Gómez Huesca 3-2
48' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé met assist van L. Suárez FC Barcelona 4-2
52' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt I. Rakitić met assist van L. Messi FC Barcelona 5-2
58' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor S. Longo Huesca
61' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Philippe Coutinho FC Barcelona 6-2
65' Wissel FC Barcelona Wissel C. Lenglet voor S. Umtiti FC Barcelona
65' Wissel Huesca Wissel Rúben Semedo voor Álex Gallar Huesca
71' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor I. Rakitić FC Barcelona
72' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor J. Hernández Huesca
76' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor Sergio Busquets FC Barcelona
81' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Jordi Alba met assist van L. Messi FC Barcelona 7-2
87' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
93' Penalty FC Barcelona Penalty L. Suárez FC Barcelona 8-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Huesca
Opstellingen Barcelona - Huesca
De opstellingen van Barcelona en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Huesca

Barcelona en Huesca treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Barcelona 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 3e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 8e plaats.