Nabeschouwing Deportivo Alavés - Atlético Madrid (0-4) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Deportivo Alavés het zaterdag 30 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Atlético Madrid (0-4)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-4 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Atlético Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Saúl. Atlético Madrid vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Diego Costa op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Atlético Madrid, waarmee Álvaro Morata zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Atlético Madrid in de 84e minuut, nadat T. Partey de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Atlético Madrid.

LIVE Deportivo Alavés - Atlético Madrid 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Saúl met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 0-1
11' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Diego Costa met assist van Koke Atlético Madrid 0-2
46' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Diego Costa Atlético Madrid
50' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Tomás Pina Deportivo Alavés
55' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Lemar Atlético Madrid
56' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Manu García Deportivo Alavés
58' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Inui voor D. Brašanac Deportivo Alavés
59' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Álvaro Morata met assist van T. Lemar Atlético Madrid 0-3
62' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Kalinić voor Álvaro Morata Atlético Madrid
68' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor Tomás Pina Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Twumasi voor J. Calleri Deportivo Alavés
77' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor A. Griezmann Atlético Madrid
84' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt T. Partey met assist van Koke Atlético Madrid 0-4
88' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Juanfran Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Atlético Madrid
Opstellingen Deportivo Alavés - Atlético Madrid
De opstellingen van Deportivo Alavés en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Atlético Madrid

Deportivo Alavés en Atlético Madrid treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 4 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 0
Winst Atlético Madrid 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 5e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.