Nabeschouwing Cagliari - Fiorentina (2-1) || Serie A

Vrijdag 15 maart 2019 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Cagliari het vrijdag 15 maart 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Fiorentina (2-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door João Pedro, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Ceppitelli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Fiorentina de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Chiesa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fiorentina kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Cagliari dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Fiorentina
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
111
99
Gevaarlijke aanvallen
56
43
Passes
344
358
Overtredingen
23
13
Buitenspel
0
2
Corners
4
4
Wissels
3
2
LIVE Cagliari - Fiorentina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Chiesa Fiorentina
44' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
52' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro met assist van F. Cacciatore Cagliari 1-0
58' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor K. Mirallas Fiorentina
66' Doelpunt Cagliari Doelpunt L. Ceppitelli met assist van C. Lykogiannis Cagliari 2-0
71' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor C. Nørgaard Fiorentina
73' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor F. Cacciatore Cagliari
76' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Pavoletti Cagliari
80' Wissel Cagliari Wissel A. Deiola voor N. Barella Cagliari
83' Wissel Cagliari Wissel C. Théréau voor João Pedro Cagliari
88' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van Gerson Fiorentina 2-1
93' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Pezzella Fiorentina
Opstellingen Cagliari - Fiorentina
De opstellingen van Cagliari en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Fiorentina

Cagliari en Fiorentina treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 14e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cagliari - Fiorentina Opstelling Cagliari Opstelling Fiorentina Live Cagliari - Fiorentina Live Cagliari - Fiorentina kijken Cagliari - Fiorentina kijken Live Cagliari - Fiorentina stream Cagliari - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Fiorentina Uitslag Cagliari - Fiorentina Statistieken Cagliari - Fiorentina Serie A 2018/2019 Cagliari - Fiorentina wedden Cagliari - Fiorentina gokken Cagliari - Fiorentina Unibet