Nabeschouwing Cagliari - Napoli (0-1) || Serie A

Zondag 16 december 2018 - 18:00 uur

In de Serie A neemt Cagliari het zondag 16 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Napoli (0-1)

Het Serie A duel tussen Cagliari en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door A. Milik, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Napoli dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Doveri, waardoor Napoli de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Napoli
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
18
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
92
109
Gevaarlijke aanvallen
38
62
Passes
341
545
Overtredingen
15
8
Buitenspel
1
3
Corners
2
10
Wissels
3
3
LIVE Cagliari - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Padoin Cagliari
62' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor A. Diawara Napoli
69' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor Diego Farias Cagliari
71' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor A. Ounas Napoli
72' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimović Napoli
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
80' Wissel Cagliari Wissel M. Andreolli voor F. Romagna Cagliari
80' Wissel Napoli Wissel José Callejón voor K. Malcuit Napoli
87' Wissel Cagliari Wissel L. Cigarini voor F. Pisacane Cagliari
89' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor M. Sau Cagliari
91' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 0-1
Opstellingen Cagliari - Napoli
De opstellingen van Cagliari en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Napoli

Cagliari en Napoli treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Napoli elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Napoli 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cagliari op een 13e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cagliari - Napoli Opstelling Cagliari Opstelling Napoli Live Cagliari - Napoli Live Cagliari - Napoli kijken Cagliari - Napoli kijken Live Cagliari - Napoli stream Cagliari - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Napoli Uitslag Cagliari - Napoli Statistieken Cagliari - Napoli Serie A 2018/2019 Cagliari - Napoli wedden Cagliari - Napoli gokken Cagliari - Napoli Unibet