Nabeschouwing Chievo - Fiorentina (3-4) || Serie A

Zondag 27 januari 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Chievo het zondag 27 januari 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Fiorentina (3-4)

Het Serie A duel tussen Chievo en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 3-4 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Muriel. Fiorentina vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Benassi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Chievo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Stępiński.

In de 60e minuut werd M. Benassi van Fiorentina met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fiorentina het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 60e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Chievo speler S. Pellissier. Fiorentina kwam op voorsprong nadat F. Chiesa de 2-3 wist te maken na 79 minuten. Een penalty na 85 minuten had Chievo een goal moeten opleveren, maar S. Pellissier wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef. Even later in de 86e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het F. Chiesa van Fiorentina die tekende voor de 2-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door F. Đorđević van Chievo die daarmee in de 89e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Chiffi bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Fiorentina.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Fiorentina
Goals
3
4
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
22
14
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
100
102
Gevaarlijke aanvallen
51
26
Passes
362
367
Overtredingen
18
20
Buitenspel
2
0
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Fiorentina 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Muriel Fiorentina 0-1
19' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Benassi Fiorentina
25' Gele kaart Chievo Gele kaart voor E. Giaccherini Chievo
27' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi met assist van G. Simeone Fiorentina 0-2
27' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Sorrentino Chievo
30' Wissel Chievo Wissel B. Cesar voor N. Tomović Chievo
38' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Stępiński met assist van F. Depaoli Chievo 1-2
46' Wissel Fiorentina Wissel Gerson voor C. Nørgaard Fiorentina
47' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Rigoni Chievo
60' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor M. Benassi Fiorentina
60' Penalty Chievo Penalty S. Pellissier Chievo 2-2
61' Wissel Fiorentina Wissel B. Dabo voor G. Simeone Fiorentina
70' Wissel Chievo Wissel F. Barba voor M. Léris Chievo
78' Wissel Chievo Wissel F. Đorđević voor M. Stępiński Chievo
79' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van B. Dabo Fiorentina 2-3
80' Wissel Fiorentina Wissel F. Ceccherini voor V. Laurini Fiorentina
85' Penalty gemist Chievo Penalty gemist S. Pellissier Chievo
86' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa met assist van Gerson Fiorentina 2-4
89' Doelpunt Chievo Doelpunt F. Đorđević met assist van F. Depaoli Chievo 3-4
Opstellingen Chievo - Fiorentina
De opstellingen van Chievo en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Fiorentina

Chievo en Fiorentina treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Fiorentina elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 0
Winst Fiorentina 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Fiorentina terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Chievo - Fiorentina Opstelling Chievo Opstelling Fiorentina Live Chievo - Fiorentina Live Chievo - Fiorentina kijken Chievo - Fiorentina kijken Live Chievo - Fiorentina stream Chievo - Fiorentina Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Fiorentina Uitslag Chievo - Fiorentina Statistieken Chievo - Fiorentina Serie A 2018/2019 Chievo - Fiorentina wedden Chievo - Fiorentina gokken Chievo - Fiorentina Unibet