Nabeschouwing Empoli - Bologna (2-1) || Serie A

Zondag 9 december 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Empoli het zondag 9 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Bologna (2-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 2-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Caputo, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Bologna kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Poli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette A. La Gumina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Empoli de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor Empoli dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Bologna
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
23
Schoten op doel
4
8
Aanvallen
108
116
Gevaarlijke aanvallen
42
68
Passes
391
547
Overtredingen
6
8
Buitenspel
1
3
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Empoli - Bologna 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Empoli Doelpunt F. Caputo met assist van A. La Gumina Empoli 1-0
23' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Poli Bologna
35' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Veseli Empoli
41' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Poli met assist van R. Palacio Bologna 1-1
50' Gele kaart Empoli Gele kaart voor L. Capezzi Empoli
54' Wissel Empoli Wissel M. Zajc voor H. Traorè Empoli
67' Wissel Bologna Wissel M. Svanberg voor A. Poli Bologna
70' Wissel Bologna Wissel B. Džemaili voor R. Orsolini Bologna
75' Wissel Empoli Wissel J. Untersee voor M. Pasqual Empoli
80' Doelpunt Empoli Doelpunt A. La Gumina met assist van M. Zajc Empoli 2-1
82' Wissel Empoli Wissel A. Acquah voor A. La Gumina Empoli
85' Wissel Bologna Wissel D. Falcinelli voor G. González Bologna
87' Gele kaart Bologna Gele kaart voor B. Džemaili Bologna
Opstellingen Empoli - Bologna
De opstellingen van Empoli en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Bologna

Empoli en Bologna treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Bologna elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Empoli 0
Winst Bologna 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Empoli op een 16e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Empoli - Bologna Opstelling Empoli Opstelling Bologna Live Empoli - Bologna Live Empoli - Bologna kijken Empoli - Bologna kijken Live Empoli - Bologna stream Empoli - Bologna Fox Sports Nabeschouwing Empoli - Bologna Uitslag Empoli - Bologna Statistieken Empoli - Bologna Serie A 2018/2019 Empoli - Bologna wedden Empoli - Bologna gokken Empoli - Bologna Unibet