Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (1-1) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Inter Milan het zaterdag 27 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Juventus (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Inter Milan en Juventus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Nainggolan, waarmee Inter met 1-0 de leiding nam. Juventus kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Cristiano Ronaldo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Inter Milan - Juventus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan met assist van M. Politano Inter 1-0
40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
44' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perišić Inter
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
49' Wissel Juventus Wissel L. Spinazzola voor Alex Sandro Juventus
60' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor B. Matuidi Juventus
62' Doelpunt Juventus Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van M. Pjanić Juventus 1-1
74' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor R. Nainggolan Inter
79' Wissel Inter Wissel João Mário voor M. Politano Inter
82' Wissel Inter Wissel Lautaro Martínez voor M. Icardi Inter
86' Wissel Juventus Wissel Matheus Pereira voor F. Bernardeschi Juventus
92' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Kean Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Juventus
Opstellingen Inter Milan - Juventus
De opstellingen van Inter Milan en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Juventus

Inter Milan en Juventus treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Juventus in de Serie A vond plaats op 7 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 14 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Inter Milan. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 4
Winst Juventus 14
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 3e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.