Nabeschouwing Sampdoria - Lazio (1-2) || Serie A 2018/2019

Zondag 28 april 2019 - 18:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Sampdoria het zondag 28 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Lazio (1-2)

Het Serie A duel tussen Sampdoria en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lazio kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van F. Caicedo. Lazio vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Caicedo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut kreeg G. Ramírez van Sampdoria voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sampdoria de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 57e minuut was het Sampdoria dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van F. Quagliarella, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fabio Maresca, waardoor Lazio dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sampdoria - Lazio 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Caicedo Lazio 0-1
16' Wissel Sampdoria Wissel L. Tonelli voor O. Colley Sampdoria
19' Doelpunt Lazio Doelpunt F. Caicedo met assist van Rômulo Lazio 0-2
22' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor A. Ferrari Sampdoria
23' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor G. Ramírez Sampdoria
32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Acerbi Lazio
45' Tweede gele kaart Sampdoria Tweede gele kaart voor G. Ramírez Sampdoria
46' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor K. Linetty Sampdoria
57' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella Sampdoria 1-2
63' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor F. Caicedo Lazio
68' Wissel Lazio Wissel A. Marušić voor Rômulo Lazio
71' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
74' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Tonelli Sampdoria
77' Wissel Lazio Wissel M. Badelj voor D. Cataldi Lazio
82' Wissel Sampdoria Wissel M. Gabbiadini voor J. Sala Sampdoria
90' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
92' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
94' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Sala Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Lazio
Opstellingen Sampdoria - Lazio
De opstellingen van Sampdoria en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sampdoria - Lazio

Sampdoria en Lazio treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sampdoria en Lazio in de Serie A vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 14 keer wist de ploeg van Sampdoria te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sampdoria. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sampdoria 6
Winst Lazio 14
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sampdoria op een 9e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 8e plaats.