Nabeschouwing SPAL - Chievo (0-0) || Serie A

Zondag 16 december 2018 - 12:30 uur

In de Serie A neemt SPAL het zondag 16 december 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Chievo (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen SPAL en Chievo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SPAL en Chievo gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Chievo kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Banti niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Chievo
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
131
77
Gevaarlijke aanvallen
71
38
Passes
481
343
Overtredingen
13
18
Buitenspel
1
4
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE SPAL - Chievo 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Jaroszyński Chievo
59' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
59' Wissel Chievo Wissel V. Birsa voor E. Giaccherini Chievo
61' Wissel SPAL Wissel S. Floccari voor A. Petagna SPAL
67' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bani Chievo
67' Wissel Chievo Wissel M. Stępiński voor S. Pellissier Chievo
68' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Missiroli SPAL
73' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Birsa Chievo
77' Wissel SPAL Wissel A. Paloschi voor M. Antenucci SPAL
79' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor M. Léris Chievo
87' Wissel SPAL Wissel T. Cionek voor P. Schiattarella SPAL
94' Gele kaart SPAL Gele kaart voor S. Floccari SPAL
Opstellingen SPAL - Chievo
De opstellingen van SPAL en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SPAL gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing SPAL - Chievo

SPAL en Chievo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SPAL en Chievo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Chievo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SPAL op een 16e positie staat, terwijl we Chievo terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SPAL - Chievo Opstelling SPAL Opstelling Chievo Live SPAL - Chievo Live SPAL - Chievo kijken SPAL - Chievo kijken Live SPAL - Chievo stream SPAL - Chievo Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Chievo Uitslag SPAL - Chievo Statistieken SPAL - Chievo Serie A 2018/2019 SPAL - Chievo wedden SPAL - Chievo gokken SPAL - Chievo Unibet