Nabeschouwing Torino - Juventus (0-1) || Serie A

Zaterdag 15 december 2018 - 20:30 uur

In de Serie A neemt Torino het zaterdag 15 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Juventus (0-1)

Het Serie A duel tussen Torino en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 0-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 70 minuten. Cristiano Ronaldo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juventus vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Torino - Juventus
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
118
102
Gevaarlijke aanvallen
34
50
Passes
298
418
Overtredingen
17
13
Buitenspel
2
3
Corners
7
5
Wissels
3
0
LIVE Torino - Juventus 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Torino Wissel S. Ichazo voor S. Sirigu Torino
27' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
48' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanić Juventus
51' Gele kaart Juventus Gele kaart voor E. Can Juventus
70' Penalty Juventus Penalty Cristiano Ronaldo Juventus 0-1
70' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Cristiano Ronaldo Juventus
72' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
76' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor C. Ansaldi Torino
85' Wissel Torino Wissel Álex Berenguer voor O. Aina Torino
92' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Perin Juventus
Opstellingen Torino - Juventus
De opstellingen van Torino en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Juventus

Torino en Juventus treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Juventus elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Torino 0
Winst Juventus 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 6e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Torino - Juventus Opstelling Torino Opstelling Juventus Live Torino - Juventus Live Torino - Juventus kijken Torino - Juventus kijken Live Torino - Juventus stream Torino - Juventus Fox Sports Nabeschouwing Torino - Juventus Uitslag Torino - Juventus Statistieken Torino - Juventus Serie A 2018/2019 Torino - Juventus wedden Torino - Juventus gokken Torino - Juventus Unibet