Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (0-0) || Serie A 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Udinese het zaterdag 4 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (0-0)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Udinese en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Inter Milan, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Rocchi niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Udinese - Inter Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Sandro Udinese
15' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
40' Gele kaart Inter Gele kaart voor Borja Valero Inter
61' Wissel Udinese Wissel S. Okaka voor I. Pussetto Udinese
63' Wissel Inter Wissel M. Icardi voor Borja Valero Inter
66' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
73' Wissel Udinese Wissel E. Hallfreðsson voor Sandro Udinese
77' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
79' Wissel Inter Wissel K. Baldé voor Lautaro Martínez Inter
81' Wissel Udinese Wissel B. Wilmot voor M. DAlessandro Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan
De opstellingen van Udinese en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 35e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 15 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 16 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 6
Winst Inter Milan 16
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 17e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 3e plaats.