Nabeschouwing Udinese - Roma (1-0) || Serie A

Zaterdag 24 november 2018 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zaterdag 24 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Roma (1-0)

Het Serie A duel tussen Udinese en Roma is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. de Paul, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Roma dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Udinese uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Roma
Goals
1
0
Balbezit
24%
76%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
26
Schoten op doel
2
9
Aanvallen
63
172
Gevaarlijke aanvallen
19
72
Passes
199
594
Overtredingen
8
10
Buitenspel
4
0
Corners
0
12
Wissels
3
3
LIVE Udinese - Roma 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt Udinese Doelpunt R. de Paul met assist van I. Pussetto Udinese 1-0
64' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. de Paul Udinese
65' Wissel Roma Wissel C. Ünder voor J. Kluivert Roma
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor V. Behrami Udinese
70' Wissel Udinese Wissel G. Pezzella voor W. Troost-Ekong Udinese
71' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor P. Schick Roma
79' Wissel Udinese Wissel D. Machís voor R. de Paul Udinese
81' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor Lorenzo Pellegrini Roma
95' Wissel Udinese Wissel M. DAlessandro voor I. Pussetto Udinese
Opstellingen Udinese - Roma
De opstellingen van Udinese en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Roma

Udinese en Roma treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Roma elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Roma 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 18e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Udinese - Roma Opstelling Udinese Opstelling Roma Live Udinese - Roma Live Udinese - Roma kijken Udinese - Roma kijken Live Udinese - Roma stream Udinese - Roma Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Roma Uitslag Udinese - Roma Statistieken Udinese - Roma Serie A 2018/2019 Udinese - Roma wedden Udinese - Roma gokken Udinese - Roma Unibet