Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (1-1) || Serie A

Zaterdag 20 april 2019 - 15:00 uur

In de Serie A neemt Udinese het zaterdag 20 april 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Sassuolo (1-1)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Udinese en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door S. Sensi, waarmee Sassuolo met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Pol Lirola zorgde ervoor dat Udinese op 1-1 kwam te staan in de 80e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Sassuolo
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
109
90
Gevaarlijke aanvallen
65
32
Passes
341
429
Overtredingen
20
15
Buitenspel
3
2
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Udinese - Sassuolo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. Mandragora Udinese
16' Wissel Udinese Wissel Sandro voor S. Fofana Udinese
25' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Demiral Sassuolo
28' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Sandro Udinese
31' Doelpunt Sassuolo Doelpunt S. Sensi met assist van D. Berardi Sassuolo 0-1
46' Wissel Sassuolo Wissel F. Peluso voor G. Magnani Sassuolo
57' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor S. De Maio Udinese
65' Wissel Sassuolo Wissel M. Locatelli voor S. Sensi Sassuolo
71' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Larsen Udinese
76' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor W. Troost-Ekong Udinese
79' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
80' Eigen doelpunt Udinese Eigen doelpunt Pol Lirola Udinese 1-1
84' Wissel Sassuolo Wissel A. Duncan voor J. Boga Sassuolo
Opstellingen Udinese - Sassuolo
De opstellingen van Udinese en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Sassuolo

Udinese en Sassuolo treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Pairetto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Sassuolo elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 0
Winst Sassuolo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 16e positie staat, terwijl we Sassuolo terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Udinese - Sassuolo Opstelling Udinese Opstelling Sassuolo Live Udinese - Sassuolo Live Udinese - Sassuolo kijken Udinese - Sassuolo kijken Live Udinese - Sassuolo stream Udinese - Sassuolo Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Sassuolo Uitslag Udinese - Sassuolo Statistieken Udinese - Sassuolo Serie A 2018/2019 Udinese - Sassuolo wedden Udinese - Sassuolo gokken Udinese - Sassuolo Unibet