Nabeschouwing Udinese - Torino (1-1) || Serie A 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Udinese het zondag 16 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Torino (1-1)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Udinese en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. de Paul, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Torino kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Meïté, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Udinese - Torino 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor Iago Falqué Torino
28' Doelpunt Udinese Doelpunt R. de Paul met assist van I. Pussetto Udinese 1-0
38' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
43' Gele kaart Torino Gele kaart voor R. Soriano Torino
49' Doelpunt Torino Doelpunt S. Meïté met assist van R. Soriano Torino 1-1
54' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Fofana Udinese
58' Wissel Udinese Wissel Ł. Teodorczyk voor I. Pussetto Udinese
69' Wissel Udinese Wissel D. Machís voor R. Mandragora Udinese
76' Wissel Torino Wissel O. Aina voor L. De Silvestri Torino
85' Wissel Udinese Wissel A. Barák voor K. Lasagna Udinese
88' Wissel Torino Wissel V. Parigini voor Álex Berenguer Torino
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Machís Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Torino
Opstellingen Udinese - Torino
De opstellingen van Udinese en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Udinese gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Torino zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Udinese - Torino

Udinese en Torino treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Torino in de Serie A vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Torino slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 8
Winst Torino 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 12e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 11e plaats.