Nabeschouwing Hellas Verona - Bologna (2-1) || Serie A 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 20:45 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Hellas Verona het vrijdag 21 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Hellas Verona - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hellas Verona - Bologna (2-1)

Het Serie A duel tussen Hellas Verona en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Matteo Gariglio geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Orsolini, waarmee Bologna met 0-1 de leiding nam. Hellas Verona kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Caprari, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette N. Kalinic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hellas Verona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Gariglio, waardoor Hellas Verona dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hellas Verona - Bologna 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hellas Verona - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van R. Soriano Bologna 0-1
27' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Skorupski Bologna
38' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt G. Caprari met assist van D. Lazovic Hellas Verona 1-1
43' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Simeone Hellas Verona
46' Gele kaart Bologna Gele kaart voor L. Binks Bologna
49' Gele kaart Bologna Gele kaart voor N. Sansone Bologna
60' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor K. Gunter Hellas Verona
63' Wissel Hellas Verona Wissel K. Lasagna voor G. Simeone Hellas Verona
63' Wissel Hellas Verona Wissel A. Tameze voor M. Veloso Hellas Verona
66' Wissel Bologna Wissel E. Annan voor A. Theate Bologna
66' Wissel Bologna Wissel E. Vignato voor N. Dominguez Bologna
73' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Hickey Bologna
74' Wissel Hellas Verona Wissel N. Kalinic voor I. Ilic Hellas Verona
78' Wissel Bologna Wissel M. Arnautovic voor R. Orsolini Bologna
85' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt N. Kalinic met assist van K. Lasagna Hellas Verona 2-1
86' Wissel Hellas Verona Wissel D. Bessa voor G. Caprari Hellas Verona
86' Wissel Hellas Verona Wissel F. Depaoli voor D. Lazovic Hellas Verona
86' Wissel Bologna Wissel D. Falcinelli voor A. Hickey Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Hellas Verona - Bologna
Opstellingen Hellas Verona - Bologna
De opstellingen van Hellas Verona en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hellas Verona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.