Nabeschouwing Inter Milan - Venezia (2-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Inter Milan het zaterdag 22 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Venezia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Venezia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Venezia (2-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Venezia is onder leiding van scheidsrechter Matteo Marchetti geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. Henry, waarmee Venezia met 0-1 de leiding nam. Inter kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Barella, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette E. Dzeko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matteo Marchetti, waardoor Inter Milan dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Inter Milan - Venezia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Venezia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Venezia Doelpunt T. Henry met assist van E. Ampadu Venezia 0-1
25' Wissel Venezia Wissel L. Fiordilino voor A. Vacca Venezia
25' Gele kaart Inter Gele kaart voor N. Barella Inter
27' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Bastoni Inter
40' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella Inter 1-1
40' Gele kaart Venezia Gele kaart voor L. Lezzerini Venezia
47' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Modolo Venezia
46' Wissel Inter Wissel F. Dimarco voor A. Bastoni Inter
65' Wissel Venezia Wissel S. Kiyine voor T. Tessmann Venezia
65' Wissel Venezia Wissel D. Peretz voor M. Cuisance Venezia
68' Gele kaart Venezia Gele kaart voor S. Kiyine Venezia
72' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor N. Barella Inter
72' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
73' Wissel Inter Wissel D. Dumfries voor M. Darmian Inter
79' Gele kaart Venezia Gele kaart voor M. Caldara Venezia
81' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. de Vrij Inter
81' Wissel Venezia Wissel A. Sigurdsson voor D. Okereke Venezia
81' Wissel Venezia Wissel Nani voor T. Henry Venezia
82' Wissel Inter Wissel M. Vecino voor M. Brozovic Inter
90' Doelpunt Inter Doelpunt E. Dzeko met assist van D. Dumfries Inter 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Venezia
Opstellingen Inter Milan - Venezia
De opstellingen van Inter Milan en Venezia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Venezia zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Venezia

Inter Milan en Venezia treffen elkaar in de 23e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matteo Marchetti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Venezia in de Serie A vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Venezia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter Milan 1
Winst Venezia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter Milan op een 1e positie staat, terwijl we Venezia terugvinden op de 17e plaats.