In de Serie A neemt Lazio het zaterdag 21 mei 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Lazio Gelijk Winst Hellas Verona
1.67x inzet 4.2x inzet 4.6x inzet
LIVE Lazio - Hellas Verona 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lazio - Hellas Verona volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 20 minuten en 4 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Hellas Verona
Opstellingen Lazio - Hellas Verona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lazio - Hellas Verona

Lazio en Hellas Verona treffen elkaar in de 38e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrea Colombo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Hellas Verona in de Serie A vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hellas Verona. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Hellas Verona slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 7
Winst Hellas Verona 3
Gelijkspel 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 5e positie staat, terwijl we Hellas Verona terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Lazio - Hellas Verona Opstelling Lazio Opstelling Hellas Verona Live Lazio - Hellas Verona Live Lazio - Hellas Verona kijken Lazio - Hellas Verona kijken Live Lazio - Hellas Verona stream Lazio - Hellas Verona Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Hellas Verona Uitslag Lazio - Hellas Verona Statistieken Lazio - Hellas Verona Serie A 2021/2022 Lazio - Hellas Verona wedden Lazio - Hellas Verona gokken Lazio - Hellas Verona Unibet