Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-1) || Serie A 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 18:00 uur

In de Serie A 2021/2022 neemt Napoli het zaterdag 12 februari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Inter Milan (1-1)

De Serie A 2021/2022 wedstrijd tussen Napoli en Inter Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. L. Insigne maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Napoli vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Inter kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Dzeko, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Napoli - Inter Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli 1-0
26' Wissel Napoli Wissel E. Elmas voor M. Politano Napoli
37' Gele kaart Napoli Gele kaart voor L. Insigne Napoli
47' Doelpunt Inter Doelpunt E. Dzeko Inter 1-1
60' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozovic Inter
74' Wissel Napoli Wissel A. Z. Anguissa voor F. Ruiz Napoli
83' Wissel Inter Wissel A. Sanchez voor L. Martinez Inter
83' Wissel Inter Wissel A. Vidal voor H. Calhanoglu Inter
84' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor L. Insigne Napoli
84' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor V. Osimhen Napoli
84' Wissel Napoli Wissel J. Jesus voor P. Zielinski Napoli
90' Wissel Inter Wissel D. DAmbrosio voor F. Dimarco Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Inter Milan
Opstellingen Napoli - Inter Milan
De opstellingen van Napoli en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Inter Milan

Napoli en Inter Milan treffen elkaar in de 25e speelronde van de Serie A van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 11 keer wist de ploeg van Napoli te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Napoli. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Napoli 10
Winst Inter Milan 11
Gelijkspel 8
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 2e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 1e plaats.